Jelenleg itt hajózom

Keller D Zsuzsa vagyok. Kineziológus, oktató és a Belső Iránytű kurzus megálmodója, létrehozója. Örök útkereső, segítő, alkotó. Gyerekkorom óta erre készültem, a megvalósítás módját kerestem. Először óvónőként helyezkedtem el egy Óvodában és gyermekem születéséig dolgoztam itt.

Egyre több ember kérte segítségemet ügyes-bajos dolgai megoldásában. Igyekeztem akkori tudásomnak megfelelően tanácsokat adni. Idővel rájöttem, hogy ez ebben a formában nem jó, a megoldást nem ők találják meg, mert recepteket adok, amiket követnek. A felismerés nyomasztott. Olyan módszert kerestem, amivel érdemi segítséget nyújthatok másoknak. Ez a kineziológia volt. Új irányt adott életemnek. Beleszerettem, és tudom, ez a szerelem életem végéig tart. Ez lett a hivatásom. Sok-sok emberrel dolgoztam, mire vettem a bátorságot , hogy életem hajónaplójába beírjam, oktató vagyok. Az óvodai foglalkozásoktól a felnőtt oktatásig 18 év telt el.

Sok ember, sok probléma, megoldások, könnyek és nevetés. Az évek múlásával egyre több tárult fel előttem. Már nem csak konkrét testi-lelki bajjal kerestek fel az emberek. Nap-nap után azzal szembesültem, hogy klienseim életcéljukat keresik. Bizonytalanok, nem találják az irányt, vagy nem látják meg ami előttük van. Általuk ráismertem azokra a régi félelmekre és problémákra, melyek megoldása nekem is gondot okozott.

Tettem tovább a dolgom, majd egyik reggel „ráébredtem” a megoldásra: megfogant bennem egy kurzus gondolata, majd szépen fejlődött és megszületett a Belső Iránytű. Ahogy növekedett, kiteljesedett, ráirányította figyelmem, hogy egyes témákkal mélyebben foglalkozzak. Így a 4 napos alapkurzusra ráépülve haladó kurzusok is helyet kaptak a hajón.

Jelenleg itt és így hajózom. Tisztán látom az iránytűt ami a célt mutatja, kezemben a kormány, amivel a cél felé tartok. Az életemben felmerülő helyzeteket képes vagyok kezelni.

A hozzám fordulóknak segítek az útkeresésben és életfeladatuk megtalálásában.

×